close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Saltede agurker med citron, mynte, dild og Castello® Selected Nordic Dill

Saltede agurker med citron, mynte, dild og Castello® Selected Nordic Dill

Lækre saltede agurker med et frisk twist fra citron, dild og mynte. Servér de saltede agurker sammen med Castello® Selected Nordic Dill eller en anden god ost.

Ingredienser

Ingredienser
  • 4 portioner
  • 15 minutter
Tilberedning

Skræl agurken og skær den i tykke skiver. Hak dild, snit mynten fint, riv citronskallen og bland det med1 tsk. flagesalt i en bøtte med låg. Læg agurkeskiverne i bøtten og ryst forsigtigt, så hver skive agurk bliver dækket med blandingen. Skær Castello® Selected Nordic Dill i 12 trekanter og anret tre på hver tallerken sammen med de marinerede agurkeskiver. Pynt med lidt ekstra dild.