close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sandwich med falafel og fraiche

Sandwich med falafel og fraiche

Ingredienser

  • 10 stykker Kernefryd Rugbrødssandwich
  • 500 - 600 g hummus
  • 2 - 3 skiver lyst brød
  • 4 spsk hvedemel
  • 500 g agurker - skåret i tern
  • 100 g sorte oliven uden sten
  • 50 g syltede hvidløg
  • 5 stilke dild
  • 8 dl Arla Harmonie® økologisk fraiche 5%
  • 1 spsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • olie til fritering
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Skær mel og lyst brød i tern og ælt dem i hummusen. Konsistensen skal være sådan, at massen kan formes til kugler – tilsæt evt mere brød. Form til kugler og friter i 3 min. ved 180°. Læg kuglerne i en gastrobakke til senere opvarmning. Dræn agurkerne og hak dem groft med oliven, hvidløg og dild, smag til med salt og peber.

Rør fraichen med citronskal og smag til med salt og peber. Varm falafel og brød op i ca. 10 min. ved 200°. Flæk brødene og fordel agurkesalat, dressing og falafel. Server straks.

Protein 47%
Kulhydrat 38%
Fedt 15%