close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sandwich med krydret hummus og Riberhus

Sandwich med krydret hummus og Riberhus

Ingredienser

  • 10 - 20 skiver kartoffelspegepølser
  • 10 - 20 skiver røget bacon
  • 20 skiver Riberhus® økologisk mellemlagret
  • 500 g julienne mix
  • 500 - 600 g hummus
  • 2 syltede jalapeños
  • 2 2 røde peberfrugter
  • 1 tsk grøn karrypasta
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 stykker Kernefryd Rugbrødssandwich
  • 10 portioner

Steg baconen på panden eller i ovnen til den er sprød, og afdryp på fedtsugende papir. Grill peberfrugter og jalapeños hårdt, fjern kernerne og hak frugterne fint. Rør hummusen med karry­pasta, rød peber og jalapeños, og smag til med salt og peber. Flæk de optøede brød og smør dem med hummus. Saml med Riberhus, kartoffelspegepølse, bacon og juliennemix.

Opbevares på køl til servering, begynd at tilberede brød: Bag brødene direkte fra frost i 11 min. i varmluftovn ved 190°.

Protein 17%
Kulhydrat 40%
Fedt 43%