close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sandwich med pulled pork, Digekrone og coleslaw

Sandwich med pulled pork, Digekrone og coleslaw

Ingredienser

  • 5 stykker grov baguette
  • 1000 g pulled pork
  • 800 g coleslaw
  • 20 g syltede jalapeños
  • 1 1 lille bundt citrontimian
  • 0,5 dl sesamfrø
  • 3 3 fed hvidløg
  • 350 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk
  • 10 portioner

Rør coleslaw med finthakket jalapeño, finthakket citrontimian, sesamfrø og knust hvidløg. Skær Digekronen i tynde skiver på mandolin eller pålægsmaskine. Bag brødet direkte fra frost i 11 min. i varmluftsovn ved 190°.

Flæk brødene og fyld med det varme, trevlede kød, coleslaw og Digekrone. Server varme.

Protein 26%
Kulhydrat 40%
Fedt 34%