close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sandwich med røget hellefisk, teriyaki og coleslaw

Sandwich med røget hellefisk, teriyaki og coleslaw

Ingredienser

  • 10 stykker grove sandwichboller
  • 20 20-30 skiver røget hellefisk
  • 1 dl sojasauce
  • 0,5 dl mirin
  • 3 tsk brun farin
  • 50 g ingefær
  • 4 fed hvidløg
  • 800 g coleslaw med dressing
  • 500 g Arla® Skyr 0,2%
  • 1 bundt purløg
  • friskkværnet groft salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 10 portioner

Kog soyasauce, mirin og brun farin op, og pisk til farinen er helt opløst. Tag gryden af varmen og tilsæt knust hvidløg og revet ingefær. Rør skyren op med purløg, og smag til med salt og peber. Bag brødet direkte fra frost i 11 min. i varmluftsovn ved 190°.

Vend hellefiskskiverne med saucen. Flæk brødet, smør med skyr og saml med hellefisk og coleslaw.

Protein 18%
Kulhydrat 57%
Fedt 25%