close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Schnitzel med urtesmør og kapers

Schnitzel med urtesmør og kapers

Ingredienser

  • 10 10 forstegte schnitzler (ca. 120g. stykket)
  • 150 g Lurpak® smør
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 10 stilke persille
  • 50 g forårsløg i skiver
  • 4 4 fed hvidløg
  • 10 stilke citrontimian
  • 100 g kapers
  • fint salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Smørret røres med hakkede fennikelfrø, hakket persille, hakket forårsløg, knust hvidløg, hakket citrontimian, hakkede kapers, salt og peber. Opbevares på køl til servering. Schnitzlerne varmes i en forvarmet ovn 10-12 min. ved. 200°C.

Protein 25%
Kulhydrat 14%
Fedt 61%