close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Sellerihummus med wasabi og æblecidereddike

Tilbehør

Ingredienser

  • 500 g skrællet knoldselleri
  • 20 g Lurpak® smør
  • 6 g groft salt
  • 300 g Arla® Skyr 0,2%
  • 2 g wasabi
  • 15 g æblecidereddike
Pynt
  • karse
  • 10 portioner

Læg knoldsellerien på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring knoldsellerien og bag den i ovnen ved 200° (varmluft) i ca. 2 timer eller til den er helt mør. Lad den køle helt af.

Del den bagte knoldselleri i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til de er let mosede og tilsæt skyr, wasabi og eddike. Blend til blandingen er helt glat og smag til. Pynt med karse ved serveringen.

Energi 2210 kJ
Protein 36%
Kulhydrat 33%
Fedt 31%