close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Hytteost med brunet smør

Hytteost med brunet smør

Brug hytteostblandingen med brunet smør som spread på rugbrød eller i sandwich.

Ingredienser

Pynt
  • purløg
  • 10 portioner

Kom smørret i en lille, tykbundet gryde og smelt det ved jævn varme i 3-4 min. Skru ned til svag varme og lad det langsomt blive gyldentbrunt, 12-14 min. eller til det dufter brunt uden at branke - skrab forsigtigt bunden af gryden med en træspatel, så tørstoffet ikke brænder fast. Når det nærmer sig at smørret er ved at være færdigt, skal du være over det, så det ikke får for meget. Lad smørret blive koldt i køleskabet.

Blend den brunede smør luftigt. Tilsæt hytteost og salt og blend til en jævn blanding. Pynt med purløg til.

Energi 8450 kJ
Protein 6%
Kulhydrat 1%
Fedt 93%