close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Små myslitærter med skyr, sukkertang, lynbagte rabarber og jordbær

Små myslitærter med skyr, sukkertang, lynbagte rabarber og jordbær

Ingredienser

  • 8 stykker myslibarer uden chokolade (ca. 450 g) - evt. fra frost
Skyrcreme
  • 400 g Arla® Skyr 0,2%
  • 40 g honning
  • 1 tsk granuleret sukkertang
  • 1 korn af 1 vaniljestang
  • 1,5 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g jordbærrabarber - skåret i 1½ cm skrå skiver
  • 18 g rørsukker
Pynt
  • jordbær
  • bellisblomst
  • 8 stk

Blend myslibarerne i en foodprocessor. Pres blandingen ud i små forme (helst med metal). Tør dem i ovnen og lad dem køle af på en bagerist. Løsn dem forsigtigt og anret dem på et fad eller tallerken.

Skyrcreme

Bland skyr med honning, sukkertang, vaniljekorn og citronskal. Smag det til. Fordel rabarberne på en plade med bagepapir og drys med rørsukker. Bag dem i ovnen og lad dem køle af på bagepiret på en bagerist. Fordel skyrcremen i de kolde myslitærter, pynt med rabarber, jordbær og lidt friskplukkede bellis. Server straks.

Tørretid for tærter

Ca. ½ time ved 140°.

Bagetid for rabarber

Ca. 6 min. ved 175°.

Energi 8360 kJ
Protein 17%
Kulhydrat 50%
Fedt 33%