close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Solbær-blåbærkompot med chiafrø

Solbær-blåbærkompot med chiafrø

Ingredienser

  • 50 g puré lavet af solbær
  • 40 g sukker
  • 50 g vand
  • 50 g friske eller frosne blåbær
  • 10 g chiafrø
  • 750 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 40 g grofthakkede, ristede, smuttede mandler
  • 10 portioner

Bring solbærpuré, sukker og vand i kog. Tilsæt blåbær og kog i ca. 30 sek. Lad kompotten køle af og tilsæt chiafrø. Kom skyren i 10 glas og fordel solbær-blåbærkompotten som topping. Pynt med mandler.

Energi 4040 kJ
Protein 38%
Kulhydrat 43%
Fedt 19%