close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Spaghetti Carbonara med ekstra grønt

Spaghetti Carbonara med ekstra grønt

Ingredienser

  • 250 g bacon - skåret i små tern
  • 150 g løg - skåret i tynde både
  • 20 g finthakket hvidløg
  • 300 g Arla® piskefløde 38%
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 æg
  • 250 g Arla® Mozzarella revet 30+
  • 400 g ekstrafine ærter
  • 800 g tørret hvid pasta, fx. spaghetti fra FELICETTT®
Tomatsalat
  • 800 g modne tomater
  • 150 g løg - skåret i tynde skiver
  • 300 g grillede peberfrugter
  • 6 g flagesalt
  • friskkværnet peber
  • frisk basilikum
  • 10 portioner

Kom bacon i en kold pande og steg det ved jævn varme i ca. 5 min. til det er sprødt og gyldent. Tag bacon op, men lad lidt af fedtstoffet blive tilbage i panden. Kom løg og hvidløg i panden og steg det i 2 min. Tilsæt fløde, salt og peber i panden og bring det i kog. Pisk æg og 100 g af osten sammen i en skål. Kog spaghettien efter anvisningen, den skal være mør, men ikke blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden sammen med ærterne. Vend først den varme flødemasse og dernæst bacon og æggeosteblandingen i spaghettien. Smag til og server straks sammen med resten af osten og tomatsalaten.

Energi 26270 kJ
Protein 18%
Kulhydrat 47%
Fedt 35%