close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Spread - chorizo

Spread - chorizo

Ingredienser

  • 50 g rugbrød
  • 90 g chorizopølser
  • 50 g græskarkerner
  • 0,5 dl purløg
  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 spsk salt
  • 400 g Arla® Hytteost 4%
  • 10 portioner

Chorizo og rugbrød skæres i små tern af ½x½ cm, steg først chorizo på en pande ved mellem varme i ca 4 min. Tilsæt rugbrød og steg yderligere 2 min, tilsæt så græskarkerner i 4 min. Tag blandingen af varmen og lad den køle ned. Blend hytteosten på en Thermomixer eller blender i 2 min, eller til den er helt glat og blank. Chorizoblandingen blandes i hytteosten, og der smages til med salt og citronsaft, drys purløg ovenpå og server som en dip eller spread i en sandwich.

Energi 4680 kJ
Protein 32%
Kulhydrat 16%
Fedt 52%