close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsin

Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsin

Fintsnittet kål med dressing af hytteost smagssættes med letpisket fløde og frisk chili. Med appelsin og pære tilføjes frisk frugtighed og ristede nødder tilfører salaten smagsmæssig fylde og sprødhed.

Ingredienser

  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g fileter fra appelsiner - skåret i mindre stykker
  • 100 g pærer - skåret i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnødder
  • 10 portioner

Pisk fløden til let skum og vend den sammen med hytteost, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kålen heri sammen med appelsin og pære – gem lidt appelsin til pynt.

Anret salaten i en stor skål. Pynt med appelsin, pærer og hasselnødder.

Energi 2830 kJ
Protein 16%
Kulhydrat 35%
Fedt 49%