close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Sprød kålsalat med grov sennep og radiser

Sprød kålsalat med grov sennep og radiser

Ingredienser

  • 600 g fintsnittet spidskål
  • 6 g groft salt
  • 150 g Arla® piskefløde 38%
  • 40 g grov sennep
  • 200 g radiser
  • 300 g agurker skrællet og fri for kerner, skåret i små tern
Hertil
  • 1000 g stegt eller grillet kyllinger
  • 1000 g nye skrubbede kartofler
  • 10 portioner

Vend spidskål og salt godt sammen. Lad det trække i en sigte i ca. en ½ time.

Giv piskefløde og sennep et kort opkog. Tilsæt kål, radiser og agurk og kog under omrøring i ca. 1 min. Smag til.

Server den sprøde kålsalat sammen med fx. grillet kylling og nye kartofler.

Energi 10920 kJ
Protein 39%
Kulhydrat 32%
Fedt 29%