close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Stegt pulled pork

Stegt pulled pork

Ingredienser

  • 500 g pulled pork
  • 0,5 dl af væden fra pulled pork
  • 1 dl majsmel
  • 1 dl hvedemel
  • 1 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 æg
  • 1 helt rødløg
  • 10 stilke citrontimian - eller anden krydderurt,
  • olie til stegning / fritering
  • friskkværnet groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 portioner

Pisk majsmel, hvedemel, fløde og æg -sammen til en lind dej.

Hak løg og citrontimian fint og vend det i dejen sammen med den trevlede Pulled Pork. Tilsæt salt og peber. Brug en ske til at forme dejen til små ’frikadeller’ og steg dem i olie til de er gyldne – ca. 4 min. ved jævn varme.

Protein 37%
Kulhydrat 33%
Fedt 30%