close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Svampesalat på sprødt brød

Svampesalat på sprødt brød

Svampesalat med mandler og kapers, nænsomt stegt og vendt med frisk dansk piskefløde uhm…. Så bliver det ikke mere delikat og smagfuldt. Svampesalaten kan også serveres til stegt fisk eller kylling eller som selvstændig frokostsalat.

Ingredienser

  • 300 g rensede svampe
  • 5 g olie
  • 25 g grofthakkede mandler
  • 15 g finthakkede kapers
  • 15 g fintstrimlet rucolasalat
  • 8 g finthakket persille
  • 30 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g rugbrød - skåret i skiver
  • 10 portioner

Steg de rensede svampe i olie ved kraftig varme, så de bruner godt. Køl svampene af på en stor flade, så de ligger i et lag og ikke trækker så meget væde. Hak de let afkølede svampe fint med en kniv. Bland svampe, mandler, kapers, rucola og persille i en skål. Rør det godt sammen med fløden og smag til med salt og peber. Rist rugbrødet sprødt i ovnen og anret svampesalaten på brødet. Pynt med persille og mandler og server straks.

Energi 4110 kJ
Protein 13%
Kulhydrat 59%
Fedt 28%