close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Syltede svampe med citron og chili

Syltede svampe med citron og chili

Tilbehør til ost

Ingredienser

  • 40 g olivenolie
  • 800 g rensede og finthakkede svampe fx champignoner, bøgehatte eller kejserhatte
  • 10 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 40 g friskpresset citronsaft
  • 40 g lys sirup
  • 10 g finthakkede røde chilipebre
  • 3 laurbærblade
  • 6 g groft salt
  • 5 g friske oreganoblade
  • 20 portioner

Lad olien blive varm i en sauterpande. Steg svampene ved kraftig varme i ca. 5 min. eller til de er gyldne. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad svampene simre ved jævn varme og under forsigtig omrøring i ca. 3 min. eller til væden er næsten kogt væk. Tag panden af varmen og vend friske oreganoblade i.

Server de syltede svampe lune eller kolde.

Energi 2940 kJ
Protein 14%
Kulhydrat 33%
Fedt 53%