close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Syltet spaghettigræskar

Syltet spaghettigræskar

Giv ostebuffeten et velkrydret smagspift. SE Stofa anbefaler at sylte græskar i en krydret lage af bl.a. ingefær, korianderfrø og chili. Det smager, det dufter og ser godt ud.

Ingredienser

  • 2000 g spaghettigræskar
  • 2 liter eddike
  • 2000 g rørsukker
  • 100 g skrællet frisk ingefær i 1 cm skiver
  • 30 g hvidløg i skiver
  • 30 g rensede og halverede grønne chilipebere
  • 20 g korianderfrø
  • 1 portion

Skræl græskarrene, halver dem og fjern kernerne med en ske. Skær græskarrene i tynde skiver. Bring eddike og sukker i kog sammen med ingefær, hvidløg, chili og korianderfrø. Tilsæt skiverne og hæld det hele på rene beholdere.

Tip

Server fx i glas til Castello organic brie, Tistrup Digekrone 48% - skåret som ta´ selv buffet. I stedet for spaghettigræskar kan du bruge butternutsquash. Lad da squashskiverne kog i lagen i 5-10 min. så de bliver let møre.

Energi 4730 kJ
Protein 4%
Kulhydrat 94%
Fedt 2%