close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Taloa med palmekål, kartofler og harissa

Taloa med palmekål, kartofler og harissa

Taloa er en Baskisk version af pitabrød eller panini. Grundelementet i Taloa er en majspandekage, som enten er helt tynd eller tyk som et fladbrød. Den tynde Taloa foldes om fyldet, mens den tykke version flækkes og samles på samme måde som en burger.

Ingredienser

  • 10 g olivenolie
  • 200 g røde peberfrugter
  • 20 g knust hvidløg
  • 300 g kartofler med skræl, i tynde strimler
  • 200 g porrer i tynde ringe
  • 200 g palmekål i strimler
  • 50 g frisk, hakket koriander
  • 7 g harissa
  • 5 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla® Mozzarella revet 30+
  • 10 portioner

Lad olien blive varm i en stor pande og svits peberfrugt og hvidløg et par minutter. Tilsæt kartofler og porrer steg det godt. Tilsæt palmekål, koriander, harissa, salt og peber - og steg til kålen er smør. Smag til. Afkøl blandingen let.

Fordel grøntsagsblanding og ost på tortillaerne og fold dem på midten. Pensl tolaerne med brunet smør og bag dem sprøde i ovnen eller i en toaster.

Tip

Server evt. hummus, mynthe yoghurt og sambal oelek til taloaerne.

Energi 11400 kJ
Protein 16%
Kulhydrat 47%
Fedt 37%