close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Tandoorikrydret blomkål

Tandoorikrydret blomkål

Ingredienser

Yoghurtmarinade
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 20 g fintrevet ingefær
  • 10 g hvidløg (knust)
  • 50 g tomatpuré
  • 15 g hvedemel
  • 8 g tandoorikrydderier
  • 2 g stødt spidskommen
  • 10 g sukker
  • 9 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 kg blomkål (mindre buketter)
Pynt
  • ristede og saltede cashewnød
  • friske korianderblad
Hertil
  • 1,5 kg grillet flanksteaks
  • 1000 g groft brød
  • 10 portioner

Bland yoghurt, ingefær og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Blancher blomkålsbuketterne i saltet vand i ca. 4 min. Læg dem i koldt vand og lad dem køle af. Kom blomkålsbuketterne i et dørslag og lad dem dryppe helt af. Vend blomkålen sammen med yoghurtmarinaden og lad dem marinere 2-4 timer på køl. Kom den marinerede blomkål og alt marinaden i et ovnfast fad. Bag blomkålen i ca. 20 min. ved 180° (varmluft). Pynt blomkålsfadet med cashewnødder og koriander.

Server den tandoorikrydrede blomkål sammen med grillet flanksteak og groft brød.

Energi 28470 kJ
Protein 30%
Kulhydrat 40%
Fedt 30%