close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Tomat-jordbærsuppe med friske bær og vanilje

Tomat-jordbærsuppe med friske bær og vanilje

Ingredienser

  • 200 g modne tomater - skåret i tern
  • 400 g friske eller frosne, optøede jordbær
  • 40 g koncentreret hyldeblomstsaft
  • 3 g vaniljekorn
  • 40 g sukker
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 20 g friskpresset citronsaft eller æbleeddike
  • 500 g friske blandede bær (røde)
  • 10 portioner

Kom tomater, jordbær, hyldeblomstsaft, vanilje og sukker i blenderen. Kør til en ensartet masse. Tilsæt fløde og blend hurtigt sammen og smag suppen til. Afhængigt af smagen på tomater og jordbær kan det være nødvendigt at tilsætte lidt citronsaft eller æbleeddike. Anret lidt suppe i en dyb tallerken og drys med masser af friske bær. Server iskold.

Tips

Anret evt. en kugle vaniljeis eller sorbet i suppen sammen med bærrene. Husk at gemme vaniljestangen til vaniljesukker eller til sukkerlage.

Energi 4240 kJ
Protein 4%
Kulhydrat 58%
Fedt 38%