close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Torskefad med fennikel og lakrids

Torskefad med fennikel og lakrids

Ingredienser

  • 600 g finstrimlet fennikler
  • 1,5 kg torskefileter
  • 2 dl Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 0,5 dl vand
  • 9 g groft salt
  • 7 g lakridspulver
  • friskkværnet peber
  • 75 g Ulkjær® cheddar revet 50+
Pynt
  • toppen af fennikel
  • citron skåret i både
Tilbehør
  • 300 g grov bulgur
  • 500 g kogte gulerødder
  • 10 portioner

Fordel fenniklen i et ovnfast fad. Læg herpå fisk og hæld fløde og vand over. Drys med salt, lakridspulver og ost. Bag fisken i ca. 15 min ved 200 ° varmluft - til den er gylden. Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Energi 15240 kJ
Protein 39%
Kulhydrat 32%
Fedt 29%