close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Tunsalat

Tunsalat

Ingredienser

  • 450 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 4 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 6 g groft salt
  • friskkværnet peber
  • 400 g drænet tun i vand
  • 40 g kapers
  • 150 g finthakkede drueagurker
  • 100 g finthakket rødløg
  • 125 g røde peberfrugter i små tern
  • 10 g finthakket dild
  • 500 g fuldkornsbrød i skiver
  • 0 portion

Kom hytteost, citronskal, citronsaft, salt og peber i en foodprocessor og blend ved hurtigste hastighed i ca. 3 min. til den er helt glat. 

Kom tun i en stor skål og del den i mindre stykker med et piskeris. Vend hytteost, tun og de øvrige ingredienser godt sammen. Smag til.

Anret tunsalaten i en skål og pynt med dild. Server sammen med rugbrød.