close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Varm kakao sødet med dadler og ingefærflødeskum

Varm kakao sødet med dadler og ingefærflødeskum

Ingredienser

  • 100 g dadler
  • 100 g vand
  • 700 g mælk
  • 20 g god kakao
  • 1 g stødt kanel
  • 0,5 g cayennepeber
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g fint revet frisk ingefær
  • 10 portioner

Skær dadlerne i mindre stykker og kog dem med vandet et par minutter til dadlerne er bløde. Tilsæt mælk, kakao, kanel og cayennepeber og varm kakaoen op under omrøring. Blend det hele, så dadlerne er helt blendet ud. Varm evt op igen. Pisk flødeskummen sammen med ingefær. Server kakaoen rygende varm i små glas eller kopper og top op med en lille klat iskold flødeskum. Dette er kakao for voksne. Super intens i smagen og med masser af varme og fylde. Drikken kan også serveres med en kugle vanilleis eller alternativt afkøl kakaoen og server den med isterninger.

Energi 4640 kJ
Protein 12%
Kulhydrat 45%
Fedt 43%