close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Ymerfromage med bagte rabarber og crumbledrys

Ymerfromage med bagte rabarber og crumbledrys

Ingredienser

Ymerfromage
Bagte rabarber
  • 400 g frosne rabarber - skåret i korte stykker
  • 15 g æblecidereddike
  • 10 g fintrevet frisk ingefær
  • 10 g sukker
Crumbledrys
Pynt
  • frisk mynte eller citronmelisse
  • 10 portioner
Ymerfromage

Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Pisk æggeblomme, sukker og vaniljepulver til en luftig æggesnaps. Vend ymer i. Træk husblassen op af vandet og smelt den. Vend husblassen i

Bagte rabarber

Bland rabarberstykker, eddike, ingefær og sukker i en bradepande. Bag rabarberne ved 225° - varmluft i ca. 10 min. Vend forsigtig i dem og bag i yderligere ca. 5 min. Lad rabarberne køle af.

Crumbledrys

Bland mel og sukker og smuldr smørret i melblandingen. Fordel blandingen på en plade med bagepapir og bag ved 225° - varmluft i 5-7 min., til den er gylden. Lad crumbledrysset køle af. Fordel de bagte rabarber og crumbledrys på fromagerne.

Tip

Laver du ymerfromagen dagen før, skal du kun bruge 2 blade husblas.

Energi 12900 kJ
Protein 8%
Kulhydrat 44%
Fedt 48%