close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Yoghurt lagkage

Yoghurt lagkage

Ingredienser

Pynt
  • friske blandede bær
  • citronmelisse
  • 10 portioner

Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Pisk fløden let. Opblød husblas i koldt vand Vend æggesnaps, fløde, vaniljesukker og yoghurt sammen, smag evt til med sukker eller citron. smelt husblassen i en gryde med en lille smule vand. Hæld husblassen i yoghurtmixen i en tynd stråle og rør rundt. Den ene bund ligges i springformen og formen lukkes omkring den. Hæld massen i formen og kom den sidste bund på som låg. Lad kagen stivne i 3-4 timer på køl, åben springformen, efter at den er blevet varmet lidt op med en creme brulee brænder, for at kanten er hel skarp hele vejen rundt, pynt med bær, melisse og evt fløde rosetter.

Energi 14990 kJ
Protein 11%
Kulhydrat 34%
Fedt 55%