close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Yoghurtmarinerede kikærter med garam masala og mynte

Yoghurtmarinerede kikærter med garam masala og mynte

Ingredienser

  • 300 g tørrede kikærter
Kogelage til kikærter:
  • 50 g groft salt
  • 300 g persillerødder i mindre tern
  • 300 g gulerødder i mindre tern
Yoghurtmarinade:
  • 500 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 10 g finthakket mynte
  • 5 g garam masala
  • friskkværnet peber
Pynt:
  • mynte
  • 10 portioner
  • 45 minutter
Dagen før

Skyl kikærterne og sæt dem i blød i mindst 8 timer. Kassér udblødningsvandet.

Kogelage til kikærter

Kog kikærterne i vand med salt ved svag varme og under låg i ca. 20 min. eller til de er møre. Tilsæt rodfrugterne og lad dem koge med de sidste 3 min. Hæld vandet fra og lad kikærter og rodfrugter køle af.

Yoghurtmarinade

Bland yoghurt, mynte, garam masala og peber godt sammen. Vend dressingen med de afkølede bønner og rodfrugter. Smag til. Pynt med frisk mynte.

Energi 6970 kJ
Protein 25%
Kulhydrat 61%
Fedt 14%