close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Yoghurtmarineret hvidkål med ærter og røgede mandler

Yoghurtmarineret hvidkål med ærter og røgede mandler

Ingredienser

  • 300 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt naturel 0,5%
  • 7 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 15 g friskpresset, økologisk citronsaft
  • 10 g sukker
  • friskkværnet peber
  • 6 g groft salt
  • 600 g fintsnittet hvidkål
  • 400 g ekstrafine ærter
Pynt
  • 50 g grofthakkede røgede mandler eller cashewnødder
  • 10 portioner
  • 30 minutter

Rør yoghurt, citronskal og -saft, sukker, salt og peber godt sammen. Bland hvidkål godt med dressingen og lad den trække i ca. ½ time. Vend ærter i og smag til. Pynt med røgede mandler eller cashewnødder.

Energi 3920 kJ
Protein 26%
Kulhydrat 50%
Fedt 24%