close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Karolines Køkken® Vaniljesauce med bourbon vanilje

Karolines Køkken® Vaniljesauce med bourbon vanilje

Karolines Køkken® Vaniljesauce er en flødecreme med en delikat smag af vanilje. Servér altid cremen iskold som den er eller pisket til skum til fx frugt og kager, kogt op sammen med majsstivelse til kagecreme eller pisket til skum og blandet med flødeskum og fyld til en hurtig is. Prøv også "Kold frugtsuppe med vaniljesauce" eller "Æbletrifli med ingefær, vaniljesauce og sprød topping". Find mere inspiration på karolineskøkken.dk

Næringsværdi pr 100 g

  • Energi 800 kJ
  • Fedt 12 g
  • - heraf mættet fedt 7,6 g
  • Kulhydrat 17 g
  • - heraf sukkerarter 17 g
  • Protein 3,1 g
  • Salt 0,1 g

Produktinformation

  • Fløde, sukker 8,5%, skummetmælkspulver, emulgatorer: E472b, E471, stabilisator: E407), bourbon vaniljeekstrakt 0,31%, vaniljekorn 0,7%.
  • Ved højst: 25 °C
    Efter åbning ved højst: 5 °C
  • Ja
  • Uåbnet: Se datomærkning
    Åbnet: 4-5 dage
    Holdbarhed fra grossist: 77 dage
  • 500 ml
    10577 - 12x500 ml
  • Esbjerg Mejeri