close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Riberhus® mellemlageret

Riberhus® mellemlageret

En halvfast og cremet ost med en sart duft og et strejf af kit. Det er en mild mellemlagring på 11 uger, der gør smagen mild og aromatisk med nogen kitaroma. Osten er smidig og skærefast med runde huller på størrelse med ærter jævnt fordelt i osten. Det er den unikke mælkesyrekultur, der stammer fra den originale recept udviklet på det gamle, hæderkronede Ribe Mejeri, og rødkit, som påføres ostens overflade, der giver Riberhus® osten sin karakteristiske smag. Det er en ost, der er blød og cremet i munden, og den er derfor velegnet til morgen- og frokostservering. Konsistensen gør osten perfekt til udskæring til rondel eller til udskæring i skiver. Leveres i praktiske lange baner, som sikrer en nem og tidsbesparende håndtering.

Serveringsforslag:
Servér osten på ristet brød med kompot – fx appelsin- og abrikoschutney

Næringsværdi pr 100 g

  • Energi 1363 kJ
  • Fedt 26 g
  • - heraf mættet fedt 16 g
  • Kulhydrat 0,5 g
  • - heraf sukkerarter 0,5 g
  • Protein 24 g
  • Salt 1,6 g

Produktinformation

  • Mælk, salt, mælkesyrekultur, osteløbe, konserveringsmiddel (natriumnitrat)
  • Ved højst: 5 °C
  • Ja
  • Uåbnet: Se datomærkning
    Holdbarhed fra grossist: 42 dage
  • 2,7 kg
    38385 - 4x2,7 kg
  • Taulov Mejeri