close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Riberhus® økologisk Mellemlageret

Riberhus® økologisk Mellemlageret

Riberhus® økologisk danbo mellemlagret 45+ er ostemesterens stolthed – fremstillet af økologisk mælk fra vest- og sønderjyske køer på Tistrup Mejeri i Vestjylland. Her produceres osten efter stolte håndværkstraditioner og svøbes stadig i osteklæde, så osten får en god og stærk skorpe før kitmodningen, som varer i ca. 8 uger. Dét, der gør smagen særlig, er den specielle Riberhus® kultur, den økologiske mælk og mejeristens omhyggelighed. Smagen er elegant, fyldig og harmonisk med tydelig præg af kitmodning. Den økologiske Riberhus® er mere gul og en anelse mere cremet (blød) end den konventionelle udgave, men den karakteristiske, aromatiske smag er ikke til at tage fejl af.

Den bløde, cremede konsistens gør osten velegnet som ostepålæg morgen, middag og aften. Praktiske lange baner letter arbejdet i køkkenet, og økologien giver dig profilering over for dine gæster.

Lagret ca. 8 uger

Vidste du:
Økologisk ost indeholder kun mælk, salt, osteløbe og mælkesyrekultur. Økologisk oste må ikke indeholde konserveringsmiddel. I stedet ultrafiltreres mælken, så samme konserverende effekt opnås.

Næringsværdi pr 100 g

  • Energi 1314 kJ
  • Fedt 24 g
  • - heraf mættet fedt 16 g
  • Kulhydrat 0,5 g
  • - heraf sukkerarter 0,5 g
  • Protein 23 g
  • Salt 1,7 g

Produktinformation

  • Økologisk pasteuriseret mælk, salt, osteløbe, mælkesyrekultur
  • Ved højst: 5 °C
  • Ja
  • Uåbnet: Se datomærkning
    Holdbarhed fra grossist: 42 dage
  • 2,8 kg
    38513 - 3x2,8 kg
  • Ja
  • Tistrup Mejeri