close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
3_hurtige_til_kokken_stor.jpg

3 hurtige til kokken, konsulenten, og køkkenartisten

Rasmus Vinther er salgskonsulent hos Arla Foodservice, uddannet kok og medunderviser på Arla® SMAGSlab.

Hvad får du ud af at vøre medunderviser på Arla® SMAGSlab?

Gennem dagens småsnak får jeg en masse viden om kundernes dagligdag og den måde, som de bruger vores produkter på. Det er vigtigt, for jeg sætter en ære i at blive en bedre samarbejds- og sparringspartner.

Hvordan kan du i det daglige bidrage til udvikling af kundernes forretning?

Med min erfaring og den viden jeg får om kundernes dagligdag, kan jeg fx hjælpe med at sammensætte et bedre mejerisortiment – måske med besparelser eller skabe mersalg for kunden. Og jeg kan hjælpe med til at løfte økologien og sundheden.

Hvorfor er Sol over Nordjylland din yndlingsopskrift?

Den indeholder alle aspekter af en fuldendt ret. Den er simpel og alligevel fyldt med smag. Det er en klassiker i ny forklædning, der bruger nogle af de gode danske råvarer.