close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Arla_FoodserviceLatte_02_stor.jpg

Arla® Latte Art® nu i øko-version

Økologisk barista kaffe kræver Økologisk Latte Art! Derfor er det en fornøjelse at løfte sløret og fortælle om lanceringen af Arla® Latte Art® ØKO 2,6%.

Den er en del af vores baristaudviklede serie af funktionel og caféprofes-sionel mælk (Arla® Latte Art® 2,6%, Arla® Latte Art® 0,9%, Arla® Latte Art® Øko 2,6%) som er optimeret på fedt- og protein-niveau for at opnå det -barista-perfekte, fløjlsbløde og -luftige -mælkeskum, der er let at tegne mønster med.

Himmelsk god præsentation

I brug er de nemme at håndtere, også for ikke-baristaer, fordi de hurtigt rammer skumningspunktet, så det står flot og længe. Desuden fremhæves smagsfylden, når mælkeskummets cremede og fyldige konsistens rammer og omfavner de forfinede aromaer, der findes i kaffebønnerne. Alt sammen ekstra plusser, der gør kaffe-oplevelsen og nydelsen total – hver gang.

Kort sagt: Velkommen til nyheden om den økologiske og barista-perfekte Latte Art!