close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Osterester_1980x825.jpg

Brug dine osterester

Brug dine osterester som smagsgiver i urtepestoer og varme saucer. Brug dem til ostecroutoner og -chips, som topping på blandende salater, til gratinering af fisk og grønt eller i brød, tærter og på pizzaer og pizzasnegle.

Det er ikke helt underordnet, hvilken ostetype du bruger i saucen contra i pestoen. Nogle oste smelter bedre end andre – fx er blåskimmel, brie, Arla® Tistrup Digekrone og Havgus fra Arla Unika® velegnede til varm tilberedning, og de fås alle i økologisk udgave.

Riberhus® økologisk mellemlagret 45+ er en kitmodnet ost, og derfor skal man være skånsom med varmen for at kontrollere den fyldige, aromatiske smag. Og fordi smagen netop bliver endnu mere fyldig ved opvarmning,

behøver man ganske lidt for at få en god ostesmag frem i retten. Riberhus® økologisk mellemlagret 45+ er ligeledes velegnet kold i salater, på morgenbordet og som smagsgiver til kolde cremer og pestoer.