close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Floede_1980x825.jpg

Brug fløde som salt og peber

Fløde 38% har mange gode egenskaber. Både køkkentekniske og smagsmæssige. Hvis du pisker fløden til en crème, bidrager den på én gang med både fylde og lethed. Den bygger bro i svære smagssammensætninger, den skaber balance i en gryderet, og hvis du bruger flødecremen kontrolleret, kan den løfte en ret til helt nye højder.

Brug derfor piskefløden aktivt, nærværende og med fuld overlæg og glæde i tilsmagningen – så får det størst værdi, både økonomisk og ernæringsmæssigt. Brug den som salt og peber – og smag til med fløden til allersidst, lige inden maden skal på tallerkenen, for så er smagen størst, ren og frisk.

7 gode råd om fløde