close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825BukoChange.jpg

Buko® skifter navn til Arla®

Vi forenkler vores produktserier i foodservice. Derfor skifter fire af de kendte Buko®-oste navn til Arla®, men det er samme indhold og samme gode smag. Friskost 50+ er det lækre udgangspunkt for at bl.a. at smagssætte spreads til dine sandwich, mens flødeost 70+ kan koges og piskes i varme retter. Her er et par idéer til inspiration…

Hvad er flødeost?

Vores flødeoste fremstilles af fløde med en høj fedtprocent. Fløden varmebehandles og  homogeniseres. Når osten er syrnet med mælkesyrekultur, koncentreres den ved centrifugering eller filtrering, så vallen skilles fra og fedt- og proteinprocenten stiger. 

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (25%)

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (25%)

4 x 1,5 kg · Varenr. 13460
(tidligere BUKO® Classic Friskost)

Konsistensen er blød og cremet, smagen naturlig, frisk og helt uden tilsætningsstoffer. Kan bruges direkte fra køl til kolde og varme retter – den er koge- og piskestabil og ideel som basisingrediens i saucer, supper, sandwich og dressinger. 

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (34%)

Arla® Natural Cream Cheese 70+ (34%)

4 x 1,8 kg · Varenr. 12113
(tidligere BUKO® Flødeost Naturel)

En fast og ren flødeost, som kan bruges til både det kolde og varme køkken. Man kan selv tilsætte den smag, som man ønsker. Flødeosten giver smag og konsistens til varme saucer og supper - og er både koge og piskestabil.

Arla® Herbs & Spices Cream Cheese 60+ (31%)

Arla® Herbs & Spices Cream Cheese 60+ (31%)

4 x 1,8 kg · Varenr. 12116
(tidligere BUKO® Flødeost Pikant)

En flødeost med en lækker smag af løg og krydderier, som gør den velegnet til både bagels, sandwich, snacks, friske grøntsager, bagte kartofler eller i madlavningen. Kun naturlige ingredienser. Koge- og piskestabil.

 

Hvad er friskost?

Vores friskost med 17% fedt er fremstillet af kærnemælk og fløde. Derefter bliver den varmebehandlet, homogeniseret, syrenet, centrifugeret og filtreret - og tilsættes en anelse salt for at fremhæve smagen. Kan bruges direkte fra køl til kolde retter - sandwich, dip, dressing og spreads.

Det var de amerikanske soldater, der under 2. verdenskrig bragte flødeosten med til Europa, og da danskerne hurtigt fik smag for den gode, cremede ost, begyndte de danske mejerier i 1952 at producere flødeoste, som i dag anses for at være nogle af verdens bedste – og uden tilsætningsstoffer. 

Arla® Natural Light Fresh Cheese 50+ (17%)

Arla® Natural Light Fresh Cheese 50+ (17%)

4 x 1,5 kg.
Varenr. 17370

(tidligere BUKO® Balance Friskost)