close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825DenForsteBid_stor.jpg

Den første bid af en fuldendt oplevelse

Det gode brød med smør. Det er den første bid af et måltid, der skal være gennemført kvalitet i alle detaljer. Derfor er brødet på MASH restauranterne noget særligt, og det er smørret også. MASH bruger Arla® Unika Rullesmør.

450x450UNIKA_SALTETSMOR.png

Arla® Unika rullesmør

Det nyudviklede rullesmør har en helt unik frisk og syrlig smag med knasende sprødt sydesalt fra Læsø. Den ekstraordinære smag skyldes ikke blot anvendelsen af økologisk fløde, men i høj grad den særlige proces med at ælte det færdige smør samtidig med, at det syrnes en ekstra gang.


Her møder et Modern American Steak House – heraf navnet MASH – den moderne udgave af de stolte danske mejeritraditioner: Arla® Unika. Det er ikke et nyt bekendtskab, for en af stifterne af den succesrige og internationalt ekspanderende danske steakhouse-kæde, kokken Francis Cardenau, har fra starten været med til at sætte kursen for Arlas satsning på nye, unikke mejeriprodukter.

”Det skal være en gennemført madoplevelse, og den skal være ens, uanset om du besøger os i Aarhus eller Hamburg,” fortæller partner og marketingchef i MASH, Mikkel Glahn. ”Og det første, vi serverer for gæsten er brød og smør, så begge dele skal være i særklasse – samme klasse som den Wagyu- eller Uruguay Hereford-steak, vi serverer efterfølgende. Og Arla® Unika er i særklasse, og så er det dansk. Vores madprofil er ens, men vi tilpasser altid indretningen af vores restauranter til det sted, vi befinder os – små, hyggelige kroge i Rungsted og stort ’se-mig’ udtryk i London. Men der er altid et dansk islæt – vandglas fra gamle, danske jernbane-restauranter i London, fx. Og så smørret… - det er verdens bedste smør!”

Kompromisløs fremstilling
”Arla® Unika Rullesmør fremstilles  af dansk økologisk fløde”, forklarer John Gynther, der er gastronomisk ansvarlig for Arla® Unika produkterne. ”Med det nye Unika smør ønskede vi at skabe en smag med en hidtil uset grad af syrligthed.

Vores kompromisløshed til smagen er vores vigtigste fokus. Derfor lader vi faktisk smørret hvile i to dage efter fremstilling, hvorefter vi - under æltning - syrner smørret en ekstra gang og tilfører saltkrystaller fra Læsø. Det giver smørret en åben struktur og trækker væske ud af smørret, som samler sig i små vandlommer, hvilket bidrager til den unikke smags-oplevelse. Resultatet er en enestående smag og mundfornemmelse samt en god smørbarhed - perfekt til det gode brød”