close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Risalamande_1980x825.jpg

En ægte juleklassiker: Risalamande fra mejeriet

Risalamande er en ægte jule-klassiker, der laves ved at koge en grød baseret på frisk mælk, grødris og sukker. Grøden køles ned for derefter at få tilsat frisk pisket flødeskum og hakkede mandler. Der tilsættes ikke konserveringsmidler i risalamanden, hvilket derfor giver en holdbarhed på 14 dage. Desuden har vi i år ændret gelantinen i stabilisatoren til at være okse-baseret.

Kløver risalamande fremstilles på Slagelse mejeri efter en opskrift fra IRMAs gamle mejeri i Kongstedlund, og produceres 24 timer i døgnet fra begyndelsen af November måned til julen er over. 

Giv Kløver® risalamande dit personlige præg – tilsæt fx:

• Økologisk citronskal

• Revet hvid chokolade

• Appelsinsaft

• Ekstra flødeskum

• Ristede, hakkede mandler

 

Som alternativ til den klassiske kirsebærsauce kan du prøve med:

• Karamelsauce

• Sveskesauce

• Appelsin/chili sauce

• Brombærsauce

• Solbærsauce tilsmagt med et strejf af lakrids