close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
LurpakSmoerrulle_stor_5.jpg

FORKÆL MED SMØR Lurpak® smørrulle – dit nye gæstebud

Dine kantinegæster ankommer med skyhøje forventninger, og de har en lyst og glæde til at blive overrasket og forkælet af dig og nyde dine gastronomiske kreationer. Herfra handler det om at komme godt fra start og give et særligt godt indtryk, så spiseoplevelsen fra start til slut fyldes op med forkælelses-plusser på oplevelseskontoen.

GODT FRA START MED SMØR

Alle tendenser peger på et fortsat stigende gastronomisk løft i alle former for udebespisninger. Og det betyder, at det i højere grad er, og bliver, alle de små nydelsesdetaljer, der tæller. Derfor er ”den gode start med smør og brød” lige dét moment, hvor du kan give det allervigtigste førstehåndsindtryk i mødet med dine kantinegæster.

 

KØKKENPRAKTISK NYHED FRA LURPAK®

Med nyheden Lurpak® Smørrulle med havsalt, har vi gjort det særligt køkkenpraktisk. Smørrullen på 450 g har en god smørbarhed. Det eneste, du skal gøre, er at tage rullen ud af kølerummet og skære den i buffetpassende og elegante -portionsstørrelser. Det er med til at løfte forventningerne og gøre den totale spiseoplevelse endnu bedre.

 

SMAG PÅ SMØRRET

Lurpak® Smørrulle indeholder mere end 100 sensoriske og naturlige aromastoffer, der løfter det samlede smagsindtryk. Det er kærnet af frisk, dansk fløde, pasteuriseret og syrnet med særligt udvalgte mælkesyrekulturer, og æltet med flager af fransk havsalt – for at give smørret en helt unik struktur og en dejlig, rund og fyldig smagskarakter!

 

LURPAK® – ET GASTRO-STÆRKT KVALITETS-BRAND

Lurpak® er kernen af dansk håndværk. Det er stolthed på bordet, det er kvalitet i fremstillingen, det er den unikke smørsmag med eget særkende. Lurpak® er et dansk traditions- og kvalitetsmærke, som udelukkende må produceres i Danmark. Her er ekstra høje produktionskrav og trænede smørsmagere med til at sikre at du får den samme, gastro-unikke Lurpak® kvalitet – hver gang.