close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Flodeost_1980x825.jpg

Fornyelse med flødeost og friskost

Der er nyt design. Der er også nye varenumre, men flødeostene og friskosten fra Arla Pro er den samme gode smag og kvalitet, som du kender fra tidligere. Det er produkter, der giver nye muligheder for fornyelse i årstidens professionelle køkken.

Hvad er flødeost?

Arla Pro flødeoste fremstilles af fløde med en høj fedtprocent. Fløden varmebehandles og homogeniseret. Når osten er syrnet med mælkesyrekultur, koncentreres den ved centrifugering eller filtrering, så vallen skilles fra og fedt- og proteinprocenten stiger. Flødeostene kan anvendes i både kolde og varme retter.

Arla Pro Natural Cream Cheese 70+ (34%)

  • En naturel flødeost uden tilsætningsstoffer
  • Skærefast blok, men smørbar
  • Koge- og piskestabil
  • Kan bruges i kolde og varme retter
  • Perfekt i fx sushi rolls, til bagning eller som topping på mufins

Arla Pro Cream Cheese herbs 60+ (30%)

  • Pikant flødeost i blok
  • Koge- og piskestabil
  • Kan bruges både i kolde og varme retter
  • Konsistensen er skærefast
  • Perfekt til montering i supper og saucer

Arla Pro Natural Cream Cheese 70+ (25%)

  • En naturel flødeost i spand
  • Koge- og piskestabil
  • Kan bruges både i kolde og varme retter
  • Konsistensen er skærefast
  • Perfekt i bagte cheesecakes, i sandwich og til montering i supper og saucer

Hvad er friskost?

Arla Pro friskost med 17% fedt er fremstillet af kærnemælk og fløde. Derefter bliver den varmebehandlet, homogeniseret, syrnet, centrifugeret og filtreret – og tilsættes en anelse salt for at fremhæve smagen. Kan bruges direkte fra køl.

Arla Pro Fresh Cheese 50+ (17%)

  • En naturel friskost med mindre fedt
  • Ingen tilsætningsstoffer
  • Til brug i kolde retter
  • Perfekt i ubagte cheesecakes, som spreads i sandwich og til at give konsistens i kolde dressinger