close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
MereViden.jpg

Go’ SMAG for dig, der arbejder professionelt med ernæring

I en travl hverdag kan det være svært at finde tid til at søge viden og inspiration. Med Go’ SMAG til ernæringsfaglige håber vi at gøre det lidt lettere for dig. Glæd dig til:

 • Spændende artikler
  Vi sætter fokus på en lang række emner relateret til ”den lille appetit”, hvor vi taler med målgruppen. Målet er både at inspirere dig og give dig nye værktøjer til dit arbejde.
 • Relevant viden
  Vi bruger vores brede netværk til at give dig den nyeste viden inden for mad og ernæring.
 • Lækre opskrifter
  Vores økonomaer og ernæringsfaglige personale arbejder dagligt med at udvikle nye opskrifter, som du kan bruge i dit arbejde. Målet er altid at gøre det så lækkert – men også så simpelt – som muligt.
 • Nye produkter
  Vi tilpasser løbende vores sortiment på baggrund af vores kunders ønsker og smagsløg. Du kan følge med og selvfølgelig bestille gratis smagsprøver via Go’ SMAG.
 • Undersøgelser og konkurrencer
  Du kan deltage i smagstests, afstemninger og undersøgelser om bl.a. nye produkter eller være med i konkurrencer. Hvis du altså sagde ja ved tilmeldingen.

Tilmeld dig Arla’s nye digitale inspirationsunivers for ernæringsfaglige – og få lækre serveringstips, ny viden og spændende artikler i din inbox.