close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Lyst_til_at_spise_Stor.jpg

Go’ smag øger lysten til at spise

Arla Protino® er små, overskuelige og velsmagende mellemmåltider til personer med lille appetit. Det er friske mejeriprodukter baseret på valleprotein med et højt indhold af både protein og energi. I uge 38 lancerer vi nu også Arla Protino® drik med blåbær.

Det skal smage godt – ikke mindst hvis lysten til at spise i forvejen er reduceret.
Det har været udgangspunktet for udviklingen af Arla Protino® serien, der er mellemmåltider, som henvender sig til personer med lille appetit og behov for ekstra af protein og energi.

Friske mejeriprodukter med valleprotein

Arla Protino® er friske og let syrnede mejeriprodukter, hvor smag og konsistens i drikkene minder om koldskål, mens flødedesserten med æble/kanel har en konsistens som en cremet yoghurt og en smag, der leder tankerne tilbage til de gode tider med ’mormors æblekage’.

Ny drik med blåbær

Vi smagstester løbende nye Arla Protino® produkter hos målgruppen, og det har nu resulteret i, at vi supplerer med en meget frisk og velsmagende blåbær-variant.
Den indeholder 13,5 gram protein og 243 kcal per portion på 125 ml, og de kan drikkes direkte fra flasken. Du kan også variere serveringen ved at hælde den i en skål og tilsætte frugt, drys og knas. Prøv fx at servere den med kammerjunkere.
Find flere serveringsforslag på arla.dk/protino

Lyst_til_at_spise_lille.jpg

Arla Protino

 Se hele Arla Protino® sortimentet

læs mere