close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight

Hæder til Arla Protino® - igen

Præcis som i 2016 høstede Arla Protino® Blåbær i år en ærespræmie for sin gode smag og bløde tekstur ved den internationale messe, Foodtech 2017. Med en samlet score på 14,8 ud af 15 var Arla Protino® blandt topscorerne på tværs af alle kategorier.

FoodTech er Nordeuropas største messe for fødevareteknologi. Ét af højdepunkterne på den tre dage lange messe er den prestigefyldte fødevarekonkurrence, International Food Contest, hvor bl.a. mejerier fra ind- og udland kæmper om prestigefyldte priser.

Topkarakterer hele vejen rundt

Sidste år modtog Arla Protino® Blåbær en ærespræmie i kategorien ”Bedste syrnede drikke- og skeprodukt med tilsætninger”. I år gentog historien sig. Med en samlet score på hele 14,8 ud af 15 i kategorier som smag, duft og konsistens blev Arla Protino® vurderet til at være det absolut bedste produkt i kategorien.

God høst i år

Som om det ikke var nok, så løb både Arla Protino® Citron/vanilje, Arla Protin® Fersken/passionsfrugt og Arla Protin® Hindbær med flotte bronzemedaljer. I alt blev det til 3 ærespræmier, 2 guldmedaljer, 9 sølvmedaljer og 9 bronzemedaljer til Arla på tværs af produktkategorier. Så tilgiv os, hvis vi har lidt svært ved at få hænderne ned.

Se alle vinderne her.

Besøg FoodTech’s her og International Food Contest her.