close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
OkoSmagslab_Stor.jpg

Invitation til at få dine vaner vendt på hovedet

En invitation til dig, der laver mad til mere end 100 personer dagligt: Der er nyt, opdateret indhold på efterårets Arla® workshops. På Arla® ØKOlab sætter vi fokus på madspild på en helt ny måde. Og på Arla® SMAGSlab har vi videreudviklet idéerne til fløde, skyr og hytteost i det sundhedsbevidste køkken.

Det er nu, du skal sikre dig pladser på efterårets Arla® workshops. Pladserne tildeles efter ’først til mølle’ princippet med max. 2 deltagere fra samme køkken. De to workshops henvender sig til kantiner, højskoler, efterskoler, hoteller og konferencecentre med mere end 100 gæster dagligt. Det er gratis at deltage. 

Arla® ØKOlab – få mere ud af dine rester

Få viden og inspiration til, hvordan du får 30-60% økologi i dit køkken uden at det koster ekstra. Et af midlerne er at reducere madspild, og i den nye version af Arla® ØKOlab introducerer vi et spændende spil, hvor I udfordres til at skabe nye og velsmagende retter af bl.a. æbleskrog, kogte kartofler, urtestilke, pålægsrester og mejeriprodukter tæt på udløb.

Det bliver til masser af praktisk arbejde i køkkenet, snak og udveksling af erfaringer og ikke mindst: en anderledes buffet fyldt med smag, økologi og god økonomi.

Læs mere, se datoer og tilmeld dig her

Arla® SMAGSlab – nye veje til mere smag

Vi har opdateret forårets store workshop-succes, der handler om SMAG – om leg med forskellig smagssætning af bl.a. mejeriprodukter og med eksperimenter, hvor fx hytteost bliver til både popcorn, spreads og velsmagende mayonnaise og remoulade med lavt fedtindhold.

Alle dine sanser kommer på arbejde i køkkenet sammen med gode kolleger, der også får vendt deres vaner på hovedet. 

Læs mere, se datoer og tilmeld dig her.

Sådan vurderer deltagerne tilfredsheden med Arla® SMAGSlab på en skala fra 
1 til 5, hvor 5 er topkarakter

416Smagslab.jpg

Hvad får deltagerne ud af Arla SMAGSlab?

Læs mere