close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980x825-AFS-shakes-topbanner.png

Joe & the Juice, Arla & the Skyr

Hos Joe & the Juice er kunderne begyndt at efterspørge mere proteinrige alternativer til traditionelle juices og shakes. Derfor henvendte Joe & the Juice sig til Arla for at finde et alternativ til den milkshake mix, der tidligere blev anvendt. Produktet fandtes ikke, så det satte gang i et tæt samarbejde om udviklingen af en ny proteinrig og fedtfattig smoothie- og shakemix med skyr.

Kunderne i de mere end 90 Joe & the Juice caféer i Danmark, Norge, Sverige og England har taget godt imod den nye Breakfast Club – en skyr-shake med banan, avokado, ananas og sprød topping. ”Vi synes også selv, at vi har fundet frem til den helt rigtige smag og konsistens, og det grundprodukt – Arla® Skyr Mix – opfylder både vores ønsker til højt proteinindhold og lav fedtindhold samtidig med, at det blender fint sammen med frugt og grønt,” fortæller Kasper Garnell, der er Head of Brand Development hos Joe & the Juice.

Et perfekt samarbejde
Application Manager hos Arla Foodservice, Britta Surland, er begejstret for samarbejdet
med Joe & the Juice. ”Det har været fantastisk at få input og direkte respons fra Kasper og hans kolleger i udviklingsfasen. Det er jo et produkt, der passer godt ind i den ’to-go-kultur’, som er på hastig fremmarch herhjemme.”

Arla_skyr_mix.jpg

Arla® Skyr Mix

I modsætning til de traditionelle milkshake mix, der som regel er UHT-behandlede, er det lykkedes at skabe et produkt baseret på frisk skyr, der har en lækker yoghurtagtig smag med en smule vanilje. Smagen er tilpas neutral til at kunne udgøre en cremet base for både frugt, bær, grøntsager og andet, der giver smag til den færdige shake.

Læs mere

Arla® Skyr Mix til alle fra uge 36
Som en del af udviklingsaftalen har Joe & the Juice eneret på Arla® Skyr Mix frem til uge 36, men herefter forhandles produktet til alle i foodservicesektoren gennem grossisterne.

”Vi har store forventninger til Arla® Skyr Mix,” siger Britta Surland. ”Det er et  velsmagende produkt, der gør sig rigtig godt i såvel shakes som smoothies. Og det er kun fantasien, der sætter grænser for variationsmulighederne. 
I vores Arla® Skyr Mix folder viser vi nogle velsmagende eksempler på både klassikere og overraskelser.”

450x450Arla-Skyr-Mix-folder.png

Arla® Skyr Mix folder

Skyr ligger højt på forbrugernes hitlister over fødevarer – og nu kan du som noget nyt lave shakes og smoothies baseret på det populære produkt. Arla® Skyr Mix er et færdigt miks med en lækker yoghurtagtig smag og et strejf af vanilje.

Læs mere