close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
ArlaGodeVaner_Debelgaard_0238_stor.jpg

KONSULENTER I MARKEN

På Debelgaard ved Brørup går man rundt og siger godnat til køerne. Alle de 400 økologiske køer, der selv går ind, når de vil malkes, og som lever godt på de økologiske marker, hvor floraen trives. Det kan smages i mælken, konstaterede konsulenterne fra Arla Foodservice på en arbejdsdag i marken i det midtjyske. Mælken er en såkaldt singlefarm-mælk, som Debelgaard producerer til hele ESSENS-serien fra Arla Unika®.

Her hos 6. generation på gården har familien 100% økologi og dyrevelfærd som pejlemærke, og den er derfor også anbefalet af Dyrenes Beskyttelse. Besøget blev til nyttig viden for alle Arla-konsulenterne om alt det, der gør, at mælk ikke bare er mælk. Besøget gav en masse indsigt i økologisk mejeriproduktion, biodiversitet på marken og det kunne mærkes, hvad nærkontakt med dyr og natur betyder for det gode mejeriprodukt.

 

Læs mere om den nye mælk fra ESSENS her