close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
1980madmarked.jpg

Kvalitet er det centrale

Aarhus Central Food Market er centralt placeret i den gamle Aarhus-hal ved Strøget. Det 750 m2 store gastronomisk madmekka, sammensat af stjernekokken Jesper Koch,har fra dag 1 været så stor en succes, at yderligere 1.000 m2 er på vej.

Det er manden bag Kähler-vasens genfødsel, Frantz Longhi, der har fostret idéen om det gastronomiske madmarked. Derfor er der også kvalitet og flot design i hver en detalje i de 20 boder, der spænder fra asiatisk gourmet, sushi, tapas og grød til mormormad, moderne smørrebrød og ypperlige varme og kolde drikke. Desuden forstærkes stemningen af markedsplads af bl.a. en fiskehandler, et slagterkoncept, en kolonialforretning og en bod for knivnørder. Fælles for alle boderne i Aarhus Central Food Market er, at de er nøje udvalgt ud fra et krav til kvalitet og høj faglighed. Det er Jesper Koch garant for – kendt og anerkendt som en af de tre brødre i restaurantsuccesen Brdr. Koch og nu foodmarkedets gastronomiske udvikler. Yderligere 1.000 m2 giver ikke kun plads til flere madkoncepter, men også til en hårdt tiltrængt udvidelse af antallet af siddepladser. For hallen er i langt højere grad end forventet blevet et spisested – ikke kun et take away-marked Aarhus Central Food Market er blevet et madmekka, der har ramt plet i tidens trend.