close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
Landmaendende_ejer_arla_stor.jpg

Landmændene ejer Arla

Det er 12.500 landmænd i syv nordeuropæiske lande, der ejer Arla. Alt overskud fra salget af Arlas produkter går tilbage til ejerne, der deler indtjeningen ligeligt for hver liter mælk, de leverer. Det er den sunde virksomhedskultur fra andelsbevægelsen, der også er fundamentet for en målrettet indsats for at sikre kvaliteten i vores produkter fra ko til karton. Det er også naturlig landmandskultur at fremstille mælk på en bæredygtig måde og at køerne har det godt.

Et lille, grønt mærke på emballagerne fortæller, at Arla er ejet af landmænd. I en tid hvor mælkepriserne er under pres er det en måde at fortælle forbrugerne, at man støtter den enkelte landmand ved at købe mejeriprodukter fra Arla. Men kampagnen har også et andet formål.

”Landmænd har ikke for vane at prale, så mange er ikke klar over, hvor megen faglig stolthed, der ligger bag den mælk, som produceres,” siger Søren Bang Rasmussen, Arla Foods Marketing i Danmark.

”Derfor benytter vi også lejligheden til at fortælle om al den kontrol og omtanke, der møder mælken fra ko til færdigt produkt, for vi er alle – både landmænd og mejerifolk – meget bevidste om, at det ikke kun handler om smag. Det handler i høj grad om ansvarlighed – både i dyrevelfærd, sundhed og bæredygtighed på såvel gården, mejeriet, landevejen og i vores valg af emballager. Vi skal ha’ en god smag i munden – i mere end én forstand.”