close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
godeGrunde.jpg

Mange gode grunde til at vælge Protino

Smagen skal være i top, hvis spiselysten er i bund. Det er udgangspunktet for Arla Protino® serien, der henvender sig til personer med lille appetit og behov for ekstra protein og energi.

Arla Protino® er små, overskuelige og velsmagende mellemmåltider til personer med lille appetit. Alle produkterne i serien er friske mejeriprodukter baseret på valleprotein, hvilket betyder, at de kan købes uden grøn recept – i udvalgte supermarkeder og online forhandlere.

God smag, lækker konsistens

Arla Protino® er let syrnede mejeriprodukter i drik- og dessertform. Drikkene minder i smag og konsistens om koldskål, mens flødedesserten med æble og kanel har konsistens som en cremet yoghurt. Selve smagen på desserten leder tankerne tilbage til de gode tider med ’mormors æblekage’. Godt for nostalgikere og alle med en sød tand.

Nu med blåbær og ærespræmie

Vi smagstester løbende nye Arla Protino® produkter hos målgruppen, og det har resulteret i en meget frisk og velsmagende blåbær-variant. Den indeholder 13,8 gram protein og 244 kcal per portion på 125 ml og kan efter omrystning drikkes direkte fra flasken. Du kan også variere serveringen ved at hælde den i en skål og tilsætte frugt, drys og knas. Prøv f.eks. at servere den med kammerjunkere.

Arla Protino® Blåbær vandt en ærespræmie i International Food Contest ved FoodTech 2016. Hør hvorfor.

Find flere serveringsforslag på Arla Protino®