close-buttoneco google-plusicon-chef-hat icon-facebookicon-freeze icon-global-nav icon-globe icon-info icon-keyhole icon-linkedinicon-package icon-pdf icon-person icon-pinteresticon-place icon-printicon-quote icon-searchicon-temp icon-timeicon-twittericon-weight
HvadKanSmoerGoereForDig.jpg

Mere smag for smør

Det handler om at vælge det perfekte smør, der matcher køkkenets madstil. Derfor lancerer Arla en ny serie målrettet til professionelle køkkener. Her giver vi dig det hurtige overblik over forårets nye smør-varianter på markedet. Det er kernen af god smag fra ko til kok i både små, store og økologiske smør-formater.

ARLA PRO SMØR

Arla Pro Smør er ren smørkvalitet, der er målrettet til størrelses­behovet i professionelle køkkener, og derfor kun kommer i foodservice.

Arla Pro Smør har fyldig smag af fløde: Kærnet af frisk fløde og syrnet med udvalgte mælkesyrekulturer. Det giver smørret en aromatisk og fyldig flødesat smag. Arla Pro Smør fås i en let-saltet og en usaltet variant. Det er et oplagt valg til brunet smør, smørstegning, til brød, i bagværk, og som base i ægte saucer og smør-emulsioner.

Fås i køkken-praktiske størrelser, der gør det super nemt at opmåle og afveje.
Er pakket i pergamentpapir og opbevaringsvenlig emballage. Formatet på 1 kg
er perfekt i mindre restaurantkøkkener, mens kantiner, storkøkkener og
bagere anbefales 5 kg for at undgå unødig emballage.

Arla Pro saltet smør

Arla Pro saltet smør

Arla Pro® saltet smør, 5 kg

Varenr. 81440

Arla Pro Usaltet

Arla Pro Usaltet

Arla Pro® usaltet smør, 5 kg

Varenr. 87041

Arla Pro smør

Arla Pro smør

Arla Pro® saltet smør, 10 x 1 kg

Varenr. 58932

 

LURPAK ØKOLOGISK SMØR

Det er økologisk dansk smør i verdensklasse: Kærnet af frisk økologisk fløde fra danske malkekøer, der kommer på græs om sommeren. Det giver en stor smagsoplevelse, som er både frisk og sødlig med fyldig smørsmag og en flot gul farve. Økologisk Lurpak er dansk højkvalitet
i økologisk version – en efterspørgsel vi nu tilgodeser.

Lurpak® Økologisk

Lurpak® Økologisk

Lurpak® økologisk

20 x 400 g, Varenr. 81287